Meech пуска ново захранване 906 Hyperion 24V DC

Meech International обявяви пускането на 906 Hyperion 24V захранващ блок (PSU), който заменя 904 и 905 AC захранвания. Това най-модерно захранване с постоянен ток предлага множество нови функции и предимства, което го прави идеалният избор за модерни индустриални приложения.

906 Hyperion 24V PSU е универсална система за захранващо напрежение 24V DC, предпочитана за използване в модерни машини и от производители на оригинално оборудване (OEM). Тъй като е захранване с постоянен ток, 906 предлага широка гама от усъвършенствани функции, в сравнение с по-разпространените аналози с променлив ток, които традиционно се използват за захранване на оборудване за статично управление.

Основните характеристики на уникалното 906 Hyperion 24V PSU включват:

  • 24VDC входно напрежение: Универсално постоянно захранващо напрежение, елиминиращо необходимостта от посочване на 50Hz или 60Hz модел.
  • Двуцветен LED индикатор: Показва работно състояние, със зелено, показващо „ОК“, червено „Неизправност“ и мигащо червено „Почистване на йонизатора“.
  • Дистанционен изходен сигнал за предупреждение: Осигурява дистанционно сигнализиране за предупреждения и повреди, като гарантира проактивна поддръжка.
  • Регулируемо изходно напрежение: От 4kV до 7kV AC, с настройка по подразбиране от 5kV.
  • Мониторинг на йонен ток: Интегриран мониторинг на производителността, достъпен чрез SmartControl Touch или BarMaster.
  • Потребителски интерфейс: Серийни комуникации и настройки на параметри, включително нива на напрежение и йонна аларма, което го прави удобно за потребителя устройство.

Освен това новото устройство 906 е компактно, с размери 120 mm x 100 mm x 125 mm и е проектирано за лесна интеграция, с монтажни отвори, разположени така, че да съответстват на тези на 904 и 905 захранвания.

Иън Аткинсън, директор продажби в Meech, коментира: „Нашият ангажимент към удовлетвореността на клиентите е отразен в дизайна на това ново захранване, гарантирайки, че предоставя всички предимства на съвременната технология, като същевременно поддържа лесна употреба и надеждност. Клиентите, използващи технологията Hyperion, ще оценят ефективността и подобрената производителност на 906, която е независима от напрежението и честотата на местната мрежа.“

Аткинсън също добавя: „906 Hyperion 24V PSU е значителна стъпка напред в технологията за захранване. С функции като регулируемо изходно напрежение, мониторинг на йонен ток и здрав потребителски интерфейс, ние сме уверени, че този нов модел ще надхвърли очакванията на нашите клиенти и ще постави нов стандарт в индустрията.”

За да научите повече, посетете meech.com/product/906-Power-supply/

 

За Meech International

Основана през 1907 г., Meech има дълга история на инженерни познания. Днес фокусът е върху контрола на статичното електричество и повърхностното замърсяване, което е често срещано в голямо разнообразие от световни индустрии.

С шест офиса и мрежа от дистрибутори, разположени по целия свят, Meech е идеално позициониран да поддържа пазарите, на които обслужва, като предлага местна поддръжка, подкрепена от специален екип на Meech.

Мисията на Meech е „да проектира и произвежда иновативни решения за оптимизиране на производителността на своите клиенти“, те постигат това чрез сътрудничество както вътрешно, така и външно, като работят с клиенти и партньори за разработване на решения, които добавят стойност.

Разработката на продукти и научноизследователската и развойната дейност са от ключово значение за всичко, което Meech прави, инженерното съвършенство дава на техните експерти в индустрията правилните инструменти за успех и им позволява да се съсредоточат върху нуждите на клиентите.

За допълнителна информация относно Meech International, моля, посетете: www.meech.com